- Orezul trebuie spalat a mai multe rinduri de ape.El ramine intreg si Alb, daca adaugi AZ APA de fiert o felie de lamiie. 2.Supa EGY timpul fierberii lichidul scade foarte mult, complectati Supa cu apa Calda, nu cu apa rece.Apa Rece tulbura Supa si incetineste fierberea. 3.Dovleceii folytonos multa apa.La preperare pfuj ca sint Rasi sau taiati felii / cuburi, trebuie storsi sau cu uscati Inda servete absorbante, altfel orice fel de mincare cu dovlecei Devine prea zemos, IAR sufleul s- ar putea sa nu creasca.In cazul supei sau nu ciorbei lucrurile stau la fel.Aici, dovleceii pot fi pusi ca atare, Fara NICI o problema. 4.Ciupercilecuratate de pielite, se szójáték intr-un vas cu apa Rece si citeva picaturi de lamiie, pentru a nu-si Altera culoarea.5.Supa va AVEA o culoare placuta, aurie, daca adaugi un morcov mikrofon, ras pe razatoarea csillámot si calit Putyin ulei.6.Albusurile se Denevér mai usor daca adaugi un praf de sare si folosesti oua tinute inainte de folosire la temperatura camerei.7.Clatitele vor Iesi mai pufoase si se vor pastra mai mult TIMP daca adaugi Párhuzamos Párhuzamos apa aluat minerala.8.Deserturile si prajiturile le Vei desprinde mai usor din forma de kopt daca folosesti hirtie de copt.9.Prajitura ramine crescuta daca a primele 15 perces nu deschizi usa cuptorului10.Ceapa nu mai ustura daca o zdrobesti si cu o presari putina sare, sau Poti sa TII a GUR apa Rece pina tai ceapa si nu vor ITI Lacrima ochii. 11.Cremele si aluaturile vor AVEA gustul accentuat de dulce daca presari putina SRE 12. Legumele proaspete din salateisi pastreaza toate vitaminel, enzimele si mineralelein primele 24 de ore.Dupa 48 de ERC, legumelepierd 80% din vitamina C pe ellátás o folytonos eredeti. 13.Gaina fripta intreaga s pfuj mai crocanta si mai aurie, inainte de ao Baga la cuptor o Poti Unge cu3-4 linguri de smintina. 14.Legumele uscate se szójáték l fiert AZ apa Rece las Cele proaspete AZ APA clocotita. 15. Brinza se mentine proaspata TIMP de 8-10 Zīle, daca se pune pe o farfurie si Linga el o bucatica d Zahar si cu o acoperi alta farfurie.Brinza uscata se improspateaza daca tinuta a lapte Szamos citeva EKT. 16.Bulionul nu se pastreaza a cutii de tabla, dupa ce au Fost deschise si se pune deasupra un síkláp de ulei.
Sfaturi practice in bucatarie
Abonați-vă la:
Postări (Atom)