Gogosele cu crema de vanilie Ingrediente:Pentru gogosele::250ml apa,30g faina,1 virf cuti sare,4 oua. Pentru crema::2 oua,2 plicuri budinca de vanilie,6 linguri zahar,2 pliculete zahar vaniliat,50ml lapte,1 esenta de vanilie,topping de ciocolata pentru decor. Preparare: pui apa cu uleiul si sarea la fiert pe foc mic.Atunci cind clocoteste,adaugi toata faina odata si amesteci energic pina se icorporeaza si se desprinde de pe peretii vasului.Lasi sa se mai raceasca,dupa care adaugi ouale rind pe rind,amestecind bine dupa fiecare.Iei cu lingurita din compozitie si pui in tava mici gramajoare.Le introduci in cuptor pentru 25 de minute.In primele 10 minute,focul trebuie sa fie mai iute si nu trebuie deschisa usa cuptorului.Pentru crema:,amesteci cele 2 oua cu zaharul,zaharul vanilat si praful de budinca,dupa care adaugi laptele si esenta de vanilie.Asezi pe foc amestecind continuu,pina se ingroasa.Tai gogoselele si le umpli cu crema fierbinte.La final,le decorezi cu topping de ciocolata.Pofta buna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu